0400 417 073
pasi.ahvenainen@eprasennus.fi
Kytkintie 10
00770
HELSINKI

Kaukolämpötyöt luotettavasti Uudellamaalla

EPR-Asennus Oy tarjoaa kaukolämpötyöt luotettavalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella Helsingissä ja Uudenmaan alueella.

Asuin- ja teollisuusalueiden infrastruktuuriin kuuluu monimutkainen verkosto maanalaisia putkistoja. Osaamistamme on tämän kokonaisuuden ymmärtäminen ja hallinta. Putket ja maanalaiset rakenteet eivät ole ikuisia. Ne vaativat aika ajoin korjausta ja huoltoa, mutta kun työ tehdään alusta asti oikein, säästytään turhilta korjauskustannuksilta.

Laadukasta työtä aikataulussa pysyen

Kun työmaallamme tapahtuu ovat ammattilaiset vauhdissa. Kaukolämpökaivanto on varsin haastava hitsausympäristö olosuhteiden, sään ja työskentelytilojen puolesta verrattuna moneen muuhun hitsaustyöhön. Siksi me pidämme huolen siitä, että riveissämme työskentelevät henkilöt ovat oman alansa tinkimättömiä ammattilaisia, jotka ovat kykeneviä tuottamaan laadukasta tulosta kerta toisensa jälkeen – olosuhteista riippumatta.

Muun työn ohella aikatauluista on pidettävä kiinni säntillisesti ja oltava jatkuvassa yhteydessä maanrakentajiin sekä asiakkaaseen. Useiden kaukolämpöprojektien rakentamiskokemuksella voimmekin luvata kaiken sujuvan niin kuin pitääkin.

Kaukolämpötyöt ja muut palvelut

  • Kaukolämpöasennukset
  • Teollisuusputkiasennukset
  • Erikoissaumaustyöt
  • Aluelämpöjärjestelmät
  • Muovihitsaukset
  • Painelinjojen poraukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää kaukolämpötöistä tai muista palveluistamme. Tai pyydä tarjous!

kaukolämpöputket